Første spadestik er taget på smukkeste vis

Hvor var det en dejlig solskins dsc_0061eftermiddag ved Tim hallen, hvor ca. 300 i alle aldre var mødt op.
Her er det Asta på 0 år sammen med Metha på 94, så det var næsten 0-100.

 

Så er ombygningen af Tim hallen en realitet – og byggeriet blev søndag på smukkeste vis skudt i gang. Det har været en lang proces at nå her til, hvor en meget engageret og entusiastisk bestyrelse har bevaret og udbredt troen på, at vi kunne nå målet. Dette igennem bevidstheden om, at hvis vi skulle nå målet, så skulle vi vise, at vi stod sammen og støttede hinanden. Vi skulle spille sammen – også på tværs af foreninger og dermed vise, at vi ville noget sammen. Tim Hallen 0-100 skulle være med til at sende et stærkt signal til omverdenen om, at vi er et sogn i udvikling – her sker der noget. Et aktivt sogn er et attraktivt sogn, og Tim Hallen bliver fremadrettet et socialt og aktivt samlingssted for alle fra 0-100. Borgerne i Tim Sogn har ikke været i tvivl om, at alle netop var nødt til at stå sammen og løfte i flok, og det er lokalindsamlingen på over 3.8 millioner kroner et klart bevis på. Netop derfor har der heller ikke fra bestyrelsens side været tvivl om, at det første spadestik selvfølgelig skulle tages af alle – for VI er 0-100.

Søndag mødte ca. 300 store, små, unge og gamle derfor op ved hallen i det fantastiske vejr, for nu skulle der endnu engang løftes i flok. Alle var inviteret med egen skovl eller spade. Der var arrangeret transport af alle de plejehjemsbeboere, der havde lyst til at være med – hvor var det et fantastisk syn.

Formand Michael Smedegaard bød velkommen og takkede bestyrelsen, sponsorer – private så vel som firmaer, ligesom han ikke lagde skjul på den uvurderlige store betydning frivilligheden har i byggeriet af Tim Hallen 0-100. Tilbygningens forskellige rum var på fineste vis afmærket, så man kunne få en helt klar fornemmelse af, hvordan fordelingen var. Kommunalpolitiker Ole Kamp fik derefter ordet, hvor han fra Ringkøbing-Skjern kommune bragte stor ros for det store lokale engagement, og slutteligt opfordrede han til, at der fremadrettet til stadighed ligger en opgave i at opretholde børnetallet, så hallen også i fremtiden kan fyldes med aktivitet. Så var det tid til at hjælpe hinanden med at grave de første spadestik. Her kunne man ikke være i tvivl om, at VI er 0-100, og at vi alle går ind i dette projekt med meget stor forventnings glæde. Et rigtigt fint arrangement, som blev sluttet af med et stort kagebord leveret af frivillige hænder. Man kunne som beboer i Tim Sogn kun føle sig meget rig på sammenhold denne søndag eftermiddag.