Senest nyt Tim og Omegns Seniorklub

Hvad har vi gang i?

KreaKlubben er med på Kunsthåndværkermarkedet i Ringkøbing på mandag den 10. juli 2023. Kom og besøg os og se/køb det fine håndværk, vi har hygget os med i vinter.

Kreaklubben starter igen torsdag den 7. september 2023. Er du interesseret i at være med, så hold øje med opslag her på siden – kommer snart.

Hvad har vi gang i?

Det var en rigtig god eftermiddag hos Laubjerg. Vejret var lige tilpas – ikke for varmt og ikke for koldt. Nogle gik en tur i frugtplantagen. Der var pile hele vejen, så alle kunne finde hjem igen. Der var virkelig mange planter og træer. Der var hygge i rosenhaven og i resten af planteskolen. Søren Laubjerg fortalte om, hvordan de selv brugte al frugten til diverse drikkevarer.
Der var smagsprøver og efterfølgende kaffe og kage ved det lange bord i drivhuset.

Kunst på tværs på Stationen i Tim

I Kr. Himmelfartsferien bliver der en spændende udstilling at besøge i Den gamle Station i Tim. Som tidligere år vil der igen kunne opleves varieret kunst – udført af lokale kunstnere.

I år bliver udstillingen anderledes unik da det er første gang, der kan vises værker udført af Tim KreaKlub – der med basis hver torsdag – mødes til inspirerende samvær på Stationen. Det er der kommet en masse kunst ud af – udført af både erfarne og af kunstnere på hobbyplan.

Den professionelle keramiker Jenny Byskov Jeppesen kommer hjem til Tim for at vise sit stentøj frem. Til daglig bor og arbejder Jenny på sit værksted og Galleri i Agerskov. Jenny er nu at finde repræsenteret på anerkendte udstillinger over hele landet.

Gunver Hald arbejder fortsat med lerfiguren. Ofte fremtræder den i den rå ler uden glasur, men Raku teknikken har bragt nye dimensioner. Det er fascinerende at arbejde med gas, ild og masser af røg i en proces, hvor man aldrig kan være sikker på slutresultatet.

Igen i år vil Agnethe Esager – nu som erfaren kunstmaler – udfolde sig på Stationens vægge med form og farver på sine lærreder. Langt mere end sidste år vil hun også vise sine små og store skulpturelle ting frem – lavet af materialer fra naturen og genbrug. Her er der tid til både eftertænksomhed og et stort grin.

Mød op – besøg vores udstilling og Pop Up cafeen – det er gratis og en oplevelse værd!

Åbent dagligt kl. 13.00-17.00 i perioden 18.-21. maj 2023