INFORMATION TIL FORÆLDRE

De yngste spillere træner oftest kun en gang ugentlig. En typisk træning, der selvfølgelig er tilpasset alder, består af grundlæggende tekniske øvelser og leg, oftest afsluttende med en fodboldkamp. Ved de yngste årgange lægges der især vægt på det sociale og spilforståelse.
Fra og med U-10 må holdene niveau inddeles Det betyder, at træneren løbende kan foretage op- og nedrykninger. Dog påpeges det, at denne udskiftning skal begrænses, da spillere og forældre skal føle tilknytning til et hold.
Tilmelding og betaling foregår på henholdsvis indendørs eller udendørs holdoversigten på hjemmesiden. Sæsonens 2 første træninger er prøvegange, hvorefter tilmelding og betaling skal være foretaget – ellers er man ikke spilberettiget. De aktuelle kontingentsatser fremgår ved tilmeldingen eller ved henvendelse til klubben.
Hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål, finder I en oversigt over fodboldudvalgets medlemmer på www.tim-sogn.dk. I Tim GIF spilles der organiseret fodbold i trygge rammer efter nedenstående retningslinjer:
Vi forventer, at du som forælder bidrager til en positiv ånd i klubben, og at du viser respekt over for alle – også dommere og modstandere. Det er vigtigt, at du opmuntrer og roser dit barn, da ingen vokser af ris og negative tilråb. Vi opfordrer alle forældre til at deltage i forældremøder, og håber du er villig til at påtage dig opgaver til fordel for dit barns hold.
For holdene op til U7 må du som forældre gerne blive under træning og give en hånd med.
Det er forældrene, der skal køre til udekampe/stævner i henhold til en kørselsplan fastlagt af træneren/holdlederen. Husk alle børn skal fastspændes og køres ansvarligt – TAK! Selepude bedes medbragt til børn under 135 cm.
Spillerne bedes af hygiejniske hensyn medbringe egne drikkedunke.
Vi ser frem til en god sæson. Har du spørgsmål, ris eller ros, så sig endelig til. Vi ønsker fortsat at udvikle fodboldafdelingen i Tim GIF, og modtager meget gerne dine gode idéer og synspunkter.
DE 10 FODBOLD BUD for forældre:
1. Husk – det er dit barn, der spiller fodbold – ikke dig.
2. Mød op til kampe – dit barn ønsker det. Spørg endvidere gerne, hvad der skete til træning.
3. Koncentrer dig om dit barns og holdets præstationer frem for, om kampene vindes eller tabes. Udvikling er vigtigere end sejre.
4. Opdrag dit barn til at spille fair og efter reglerne.
5. Vis hensyn over for alle børn, trænere, dommere, forældre og klubben.
6. Opmunter dit barn til at yde sit bedste og samtidig have det sjovt.
7. Lær dit barn, at kammeratskab og samarbejde er vigtigt – også for resultaterne på fodboldbanen.
8. Kom ikke med gode råd til spillerne under kampen – overlad det til træneren.
9. Støt dit barns hold under kampen med opmuntrende tilråb og applaus.
10. Husk på at du som forældre også repræsenterer Tim GIF udadtil.