Priser, tilmelding og afmelding

Har du tidligere været tilmeldt et hold i Tim GIF, kan du gå til punkt 2. Så skal du bruge det brugernavn og den adgangskode, som du har fra tidligere.

 1. Er det første gang, du tilmelder dig et hold i Tim GIF, skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Det gør du her – Opret mig som medlem i Tim GIF.
 2. Fitness tilmelding (når du har et brugernavn og en adgangskode):
  Årskort (1500 kr.) – Tilmeld
  3 mdr.s kort (450 kr.) – Tilmeld
  1 md. kort (150 kr. ) – Tilmeld
  Pensionist 1 md. (100 kr.) – Tilmeld
  Sommerfri (Årskort, hvor du holder pause i juni-juli-august) (1200 kr.) – Tilmeld 
  Træner/Instruktørkontingent – Tilmeld
  Du kan begynde din træning i Fitness fra den dag, du tilmelder dig, da du betaler for løbende måned + det abonnement, du har valgt.
  Betaling pr. gang: 50 kr. (uge 28-31: 30 kr.) cirkeltræning er gratis for medlemmer af fitness og koster 30 kr. for ikke medlemmer. Betaling via mobilpay på 89874.
 3. Hvis du på noget tidspunkt får nyt betalingskort, skal du  ændre kortoplysninger og vælge fanen ‘økonomi’, ‘kortoplysninger’, ‘skift kort’ – ellers fortsætter du ikke som medlem.
 4. HUSK: dit abonnement løber (med automatisk betaling via dit betalingskort) indtil du afmelder dit abonnement. Du opsiger dit abonnement her, og vælger til venstre i billedet fanen ‘abonnement’, og ud fra det abonnement, du ønsker at opsige, sætter et et flueben i firkanten i kolonnen ‘opsagt’. Efterfølgende modtager du en bekræftelse på din udmeldelse. Herefter kan du træne, indtil dit abonnement udløber. Du får en “advarsel” pr. mail, inden dit abonnement forlænges, så vær opmærksom på det. Penge tilbagebetales ikke, da forlængelsen bliver varslet.
 5. OBS der er ikke konstant åbent i hallen, hvorfor det kan være nødvendigt at købe en nøglebrik af halbestyrer Jens. HUSK at nøglebrikken KUN skal benyttes af medlemmer af fitness og altså ikke som adgang til hallen i øvrigt.
 6. Har du problemer med tilmelding eller afmelding, kan du kontakte Lone Fredsgaard Andersen tlf.: 21252434