Fibernet Tim by

TILLYKKE MED FIBER TIM BY

Her på siden finder du information om etableringen af fibernet i Tim by og kontaktoplysninger. 

Siden bliver løbende opdateret med statusmail fra RAH-EnergiMidt Kampagneperioden sluttede 21. februar 2017.


22. februar 2017 seneste og sidste statusmail:

Hej og TILLYKKE TIL TIM

– og velkommen til statusmailen. Det er formålet, at statusmailen løbende skal give dig information om, hvor mange bestillinger vi mangler. Men i dag har vi en rigtig god nyhed, dette bliver den sidste statusmail for denne omgang.

I denne uge har vi nemlig nået målet på 40% i Tim by. Dvs., at der vil blive leveret fiber til Tim by til sommer 2017. Stort tillykke med at have nået målet. Vær opmærksom på, at gravearbejdet vil starte i det første halvår i 2017. I øjeblikket er der midlertidig risiko for frost i jorden, som kan være med til at forsinke opstart af gravearbejdet. Vi håber på din forståelse for det. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse opgaven så hurtigt som muligt. Og med så lidt besvær for dig.

Der vil også komme direkte besked pr. post til hver enkelt husstand inden længe.

Har du ikke bestilt WAOO, SÅ SKYND DIG – vi går snart i gang med projekteringen af gravearbejdet i området, så du kan stadig nå at komme med i første udrulning og få glæde af vores gode introduktionstilbud med tilslutning til fiberbredbånd. Det er vigtigt at, hvis du overvejer at få installeret fiber, så skal du bestille inden gravemaskinerne forlader byen, for herefter kan vi ikke garantere for, om du i fremtiden har mulighed for at bestille fiber.

Introduktionstilbud:
Bestiller du nu, sørger RAH Fiberbredbånd for nedgravning af fiberrøret HELE VEJEN fra skel til husfacade samt opsætning af fiberboks.
Tilslutningspris hvis du har 0-30 meter er 750 kr.
Tilslutningspris hvis du har 30-200 meter er 2.500 kr.
Tilslutningspris hvis du har mere end 200 meter er 5.000 kr.
Tilslutning kræver minimum 6 mdr. fiberbredbånds abonnement.

Sådan bestiller du
Se tidligere tilsendte materiale. Du kan også ringe til os på tlf. 7020 5012 eller bestille via vores bestillingsside www.waoo.dk

Forløbet er:
Indenfor kort tid, modtager du ordrebekræftelse sammen med et klistermærke. Det sættes op på facaden, hvor den udvendige boks skal sidde, og hvor kablerne til den indvendige boks skal gå ind.
Indgravning til dit hus laves til nærmeste facade – markeret med et klistermærke.
Installationsbrev sendes i takt med, at adresserne bliver færdig etableret – ca. 2-3 uger før installationsdagen i dit hus.
Installationen udføres (udvendig og indvendig fiberboks sættes op), og du kan nu tilslutte dine apparater og se tv og surfe på nettet.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for den lokale indsats, I har ydet for at nå målet. Det har været en stor fornøjelse at besøge jeres område i Tim og opleve det lokale sammenhold på tætteste hold.

Vi skal som sælgere videre med salg til andre områder i Ringkøbing/Skjern kommune. Derfor overgiver vi nu kundeansvaret for Jeres område til vores kundeservice. Så hvis I fremover har spørgsmål om fiber, er I meget velkommen til at skrive til os via fibernet@rah-fiber.dk eller ringe på tlf. 7020 5012.

UGENS BONUS-INFO:
Har du i forvejen en medarbejderbredbåndsløsning gennem din arbejdergiver, kan du naturligvis få en tilsvarende hos RAH Fiberbredbånd. Vi samarbejder nemlig med andre fiberselskaber i landet, så har din arbejdsgiver en landsdækkende fiberaftale, er vi også med i den. Er du i tvivl? Så kontakt os for mere information.

Rigtig god weekend.

Med venlig hilsen
Michelle Elgaard
Markedskonsulent
Salg & Marekting

E-mail:MEL@rah-energimidt.dk
https://www.energimidt.dk/signature/hr-vertikal.gif
RAH-EnergiMidt
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 7020 5012
www.rah-energimidt.dk

__________________________________

22. februar 2017 Ny statusopdatering kl. 14.45:

TILLYKKE med fiber Tim by

Michelle Elgaard, markedskonsulent RAH Fiberbredbånd oplyser pr. telefon, at bestyrelsen har truffet beslutning om udrulning af fiber i Tim by til alle, der har bestilt fiber rettidigt.
Der kommer en statusmail, som bekræfter det, i dag eller i morgen.

Benthe Holgersen/Tim Borgerforening
____________________________________________________________

22. februar 2017 Status oplyst pr. telefon

Status: Efter kampagnebussens sidste besøg i Tim i går mangler der 28 tilmeldinger.

Michelle Elgaard, markedskonsulent RAH Fiberbredbånd oplyser i dag pr. telefon, at bestyrelsen har møde i morgen torsdag. På mødet tages der stilling til problematikken med tomme grunde (matrikler uden beboelse) og dobbeltmatrikler.
Michelle Elgaard sender en statusmail på fredag.

Benthe Holgersen / Tim Borgerforening

___________________________________________

17. februar 2017 Statusmail nr. 6

Hej,

og velkommen til den 6. udgave af statusmail fra RAH Fiberbredbånd. Slutspurten går for alvor ind nu, og det er nu, du har chancen for at fremtidssikre dit område med fibernet!. Sidste chance for at bestille fiber til din bolig er tirsdag den 21. februar 2017.

Status på kampagnen – vi mangler desværre forsat en del bestillinger for at nå målet på 40%, og vi er bekymret for at der ikke kommer fiber til alle der har bestilt fiber i Tim i denne omgang, så det er NU du afgør, om fibernettet skal rulles ud i Tim by. Vi mangler nu 65 bestillinger for at nå målet på de 40%.

Vi kommer forbi igen i næste uge. Så når du møder dine naboer på gaden, så husk dem på at møde os, så de også kan høre om fibernet.

Vi glæder os til at se dig, når vi kommer forbi for sidste gang:

Tirsdag den 21. februar 2016 kl. 14:00 – 18:00. Vi holder på P-pladsen ved Dagli´Brugsen i Tim

Et godt argument for at bestille nu er, du får internet som det burde være

Bestil nu – så etablerer vi for dig
RAH Fiberbredbånd tilbyder at etablere fiber til husfacaden og opsætte en køreklar fiberboks indvendigt, hvis du bestiller Waoo! inden bestillingsfristen udløber den 21. februar 2017.
Tilslutningen koster kun et éngangsbeløb på kr. 750,-, hvis du har 0-30 meter. Tilslutningen kræver minimum, at du bestiller 6 mdr. internet abonnement.

Dette betyder, du kan få fiber ved at bestille fx Waoo Fiber Light til 199,- kr./ mdr. indeholdende 10/10 Mbit/s, antivirus og firewall.
Minimumsprisen i 6 mdr.: 1.194,- kr. + 750,- kr. i tilslutning. I alt: 1.944,- kr.

OG HUSK også, at vi tilbyder TV UDEN brug af TV-boks samt fastnet-telefoni fra kun 19 kr. pr. md. + forbrug – kom forbi og hør nærmere.

Og du betaler selvfølgelig først, når vi har sikret, at din nye fiberinstallation og fiberboks virker!

Udnyt ventetiden
Har du allerede bestilt, så takker vi for din bestilling – alle bestillinger tæller. Husk at nævne for naboen, at det er nu, de skal træffe deres valg.
Når du har bestilt udleverer vi et fiber-flag til dig. Det kan du sætte ude ved skel, på postkassen, i hækken eller hvor det nu passer dig. Det er vigtigt at vise flaget, for vi må ikke sende breve til mange af husstandene i Tim by. De er på den såkaldte Robinsonliste, hvor de via borgerservice har tilmeldt sig, at de ikke vil modtage adresserede salgsbreve. Så vis flaget og lad snakken gå, så alle ved, at vi kører kampagne for fiber i byen.

Har du ikke modtaget vores materialer, kan du skrive til Mel@rah-fiber.dk, og du vil enten blive ringet op eller få tilsendt noget materiale. Kampagnen slutter den 21. februar 2017. Når kampagnen er slut, vil alle der har bestilt fiber modtage et brev fra os med kampagnens resultat.

Sådan kan du også bestille
Vi er klar til at rådgive og tage imod bestillinger på tlf. 70 20 50 12. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 – 18.00. Du kan også bestille online på www.waoo.dk

Ønsker du ikke længere at modtage statusmail, så send mig en mail , hvor du skriver ”afmeld statusmail”.

Ugens bonus info

Har du i forvejen en medarbejderbredbåndsløsning gennem din arbejdergiver, kan du naturligvis få en tilsvarende hos RAH Fiberbredbånd. Vi samarbejder nemlig med andre fiberselskaber i landet, så har din arbejdsgiver en landsdækkende fiberaftale, er vi også med i den. Er du i tvivl? Så kontakt os for mere information.

Så tag stilling – det er nu, du har chancen for at fremtidssikre dit område med fibernet!

Rigtig god weekend.
Med venlig hilsen
Birthe Ladekjær Madsen
Salgskonsulent
Salg & Marketing
bilma@rah-fiber.dk

RAH Fiberbredbånd A/S | Tietgensvej 4 | 8600 Silkeborg | Tlf. 9732 2232 | CVR. 37 47 17 20 | www.rah-fiber.dk

——————————————————————————————————-

9. februar 2017 Statusmail nr. 5
Hej,
– og velkommen til femte udgave af statusmailen. Det er formålet, at statusmailen løbende skal give dig information om, hvor mange bestillinger vi mangler.

Vi er nu godt i gang med fiberkampagnen, og har haft mange besøg i vores kampagnebus. Men vi er bekymret for at der ikke kommer fiber til Tim i denne omgang – vi mangler desværre rigtig mange bestillinger for at når målet på de 40%.

Vi kommer forbi igen i næste uge. Så når du møder dine naboer på gaden, så husk dem på at møde os, så de også kan høre om fibernet.

Status på kampagnen – vi mangler forsat en del bestillinger for at nå målet på 40%, så det er NU du afgør, om fibernettet skal rulles ud i Tim by. Vi mangler nu 99 bestillinger for at nå målet på de 40%.

Er du i tvivl om noget så skriv til bilma@rah-fiber.dk.

Mangler du et flag, er du velkommen til at komme i kampagne bussen og få udleveret et flag.

Vi glæder os til at se dig, når vi kommer forbi igen:

Tirsdag den 14. februar 2016 kl. 14:00 – 18:00. Vi holder på P-pladsen ved Dagli´Brugsen i Tim

Det er også muligt at møde os på stand 55 på Bolig og Livsstilsmessen i Ringkøbing i weekenden den 11. og 12. februar 2017 kl. 10:00-17:00

Et godt argument for at bestille nu er, du får internet som det burde være

Bestil nu – så etablerer vi for dig
RAH Fiberbredbånd tilbyder at etablere fiber til husfacaden og opsætte en køreklar fiberboks indvendigt, hvis du bestiller Waoo! inden bestillingsfristen udløber den 21. februar 2017. Tilslutningen koster kun et éngangsbeløb på kr. 750,-, hvis du har 0-30 meter. Tilslutningen kræver minimum, at du bestiller 6 mdr. internet abonnement.

Dette betyder, du kan få fiber ved at bestille fx Waoo Fiber Light til 199,- kr./ mdr. indeholdende 10/10 Mbit/s, antivirus og firewall.
Minimumsprisen i 6 mdr.: 1.194,- kr. + 750,- kr. i tilslutning. I alt: 1.944,- kr.

OG HUSK også, at vi tilbyder TV UDEN brug af TV-boks samt fastnet-telefoni fra kun 19 kr. pr. md. + forbrug – kom forbi og hør nærmere.

Og du betaler selvfølgelig først, når vi har sikret, at din nye fiberinstallation og fiberboks virker!

UGENS BONUS-INFO:

I linket herunder kan du læse om, at vi vælger bolig efter internet-hastigheden:

http://jyllands-posten.dk/bolig/ECE4527473/bredband-afgoer-hvor-vi-bor/

Så tag stilling – det er nu du har chancen for at fremtidssikre dit område i Tim by med fibernet!
Vi ses!

Med venlig hilsen
Birthe Ladekjær Madsen
Salgskonsulent
Salg & Marketing
bilma@rah-fiber.dk

——————————————————————————————————-

3. februar 2017 Statusmail nr. 4

Hej,

og velkommen til den 4. udgave af statusmail fra RAH Fiberbredbånd. Det er nu, du har chancen for at fremtidssikre dit område med fibernet!. Sidste chance for at bestille fiber til din bolig er den 21. februar 2017.

Vi mangler 124 bestillinger, for at vi kan levere fiber til Tim by.

Vil du være med til at sikre:

at borgerne i dit lokalområde får adgang til fremtidens fiberteknologi
at du har stabilt og hurtigt internet
at du i fremtiden har de samme muligheder som i andre større byer

så er det nu, du skal bestille en fiberforbindelse. Når kampagnen slutter den 21. februar 2017 vil vi sende et brev som orientere om der kommer fiber til din by. Hvis vi ikke når de 40% vil der ikke komme fiber til byen.

Som du kan se af ovenstående antal bestillinger, så mangler vi en del bestillinger for at nå de 40%. Antallet af bestillinger stiger hele tiden. Vi kan nå ud til mange via vores mails, breve og salgsaktiviteter, men det er ikke altid nok. Vi oplever, at der hvor vi lykkes med at nå 40%, er der, hvor der er lokale, der gør en forskel. I mange tilfælde er indsatsen blot at huske naboerne på at komme til vores salgsarrangement og få svar på deres spørgsmål. Det er NU beslutningen, om der skal fiber til dit område, skal tages.

Vi kommer til dit område tre dage i næste uge, hvor du kan møde os.

Du kan møde os:

Onsdag den 8. februar 2017 fra kl. 14:00 – 18:00 på P-pladsen ved Dagli´ Brugsen, Hovedgaden 31, 6980 Tim

Lørdag den 11. februar 2017 fra kl. 10:00 – 17:00 på Bolig & Livstilsmessen. Vi holder med autocamperen på stand nr. 55

Søndag den 12. februar 2017 fra kl. 10:00 – 17:00 på Bolig & Livstilsmessen. Vi holder med autocamperen på stand nr. 55

Udnyt ventetiden
Har du allerede bestilt, så takker vi for din bestilling – alle bestillinger tæller. Husk at nævne for naboen, at det er nu, de skal træffe deres valg.
Når du har bestilt, sender vi, eller udleverer vi et fiber-flag til dig. Det kan du sætte ude ved skel, på postkassen, i hækken eller hvor det nu passer dig. Det er vigtigt at vise flaget, for vi må ikke sende breve til mange af husstandene i Tim. De er på den såkaldte Robinsonliste, hvor de via borgerservice har tilmeldt sig, at de ikke vil modtage adresserede salgsbreve. Så vis flaget og lad snakken gå, så alle ved, at vi kører kampagne for fiber i byen.

Har du ikke modtaget vores materialer, kan du skrive til Mel@rah-fiber.dk, og du vil enten blive ringet op eller få tilsendt noget materiale. Kampagnen slutter den 21. februar 2017. Når kampagnen er slut, vil alle der har bestilt fiber modtage et brev fra os med kampagnens resultat.

Sådan kan du også bestille
Vi er klar til at rådgive og tage imod bestillinger på tlf. 70 20 50 12. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 8.00 – 18.00. Du kan også bestille online på www.waoo.dk

Ønsker du ikke længere at modtage statusmail, så send mig en mail , hvor du skriver ”afmeld statusmail”.

Ugens bonus info

Har du i forvejen en medarbejderbredbåndsløsning gennem din arbejdergiver, kan du naturligvis få en tilsvarende hos RAH Fiberbredbånd. Vi samarbejder nemlig med andre fiberselskaber i landet, så har din arbejdsgiver en landsdækkende fiberaftale, er vi også med i den. Er du i tvivl? Så kontakt os for mere information.

Så tag stilling – det er nu, du har chancen for at fremtidssikre dit område med fibernet!

Med venlig hilsen
Michelle Elgaard
Markedskonsulent
Salg & Marekting

E-mail:MEL@rah-energimidt.dk
https://www.energimidt.dk/signature/hr-vertikal.gif
RAH-EnergiMidt
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 7020 5012
www.rah-energimidt.dk
——————————————————————————————————-

27. januar 2017 Statusmail nr. 3

Hej,

– og velkommen til den tredje udgave af statusmail for Tim. Kampagnen er ved at være godt i gang. MEN Målet er, at mindst 40 % af alle husstande i Tim bestiller her i kampagneperioden. Kampagnen slutter den 21. februar 2017.

Vi har stadig et godt stykke vej endnu, før vi når de 40 %. Vi oplever, at der, hvor vi lykkes med at nå i mål, er der, hvor der er lokale, der gør en indsats. Så når du ser naboerne på vejen, så husk dem på at møde op til vores næste besøg, så de kan få svar på deres spørgsmål om fibernet. Du kan nemlig snart møde os igen:

Vi kommer til Tim :

Torsdag den 2. februar 2017. Vi holder på P-pladsen ved Dagli´ Brugsen, Hovedgaden 31, 6980 Tim. Kl. 14:00 – 18:00

Det er NU, du afgør, om vi skal levere fiber til dit område!
Bestiller du internet, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til dit område. Dermed sikrer du, at alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.

Så mange tak for den gode modtagelse, der gør, at status på kampagnen er, at vi mangler stadig 143 bestillinger for at nå målet på de 40%

Er du i tvivl om noget, så skriv til Mel@rah-energimidt.dk

Der er mange, vi desværre ikke må sende breve til og mange, som tror vores breve blot er reklamer…
Vi må desværre ikke sende breve til en del af husstandene i området. De er på den såkaldte Robinsonliste, hvor de via borgerservice har tilmeldt sig, at de ikke vil modtage adresserede salgsbreve. Så når du ser naboerne på gaden, så husk dem på at møde op til vores næste besøg, så de kan få svar på deres spørgsmål om fibernet.

Har du ikke modtaget vores materialer, så skriv til Mel@rah-energimidt.dk, og du vil enten blive ringet op eller få tilsendt noget materiale. Du kan også kontakte vores kundeservice på tlf.: 70 20 50 12.

UGENS BONUS-INFO:

I linket herunder kan du læse om, at vi vælger bolig efter internet-hastigheden:

http://jyllands-posten.dk/bolig/ECE4527473/bredband-afgoer-hvor-vi-bor/

Rigtig god weekend.

Ønsker du ikke længere at modtage statusmail, så send mig en mail , hvor du skriver ”afmeld statusmail”

Med venlig hilsen
Michelle Elgaard

Markedskonsulent
Salg & Marekting

E-mail:MEL@rah-energimidt.dk
https://www.energimidt.dk/signature/hr-vertikal.gif
RAH-EnergiMidt
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 7020 5012
www.rah-energimidt.dk

——————————————————————————————————-

18. januar 2017 Statusmail nr. 2

Efter at Ringkøbings-Skjern kommune har meddelt, at Byrådet tirsdag den 17. januar 2017, har besluttet at ophæve den fiberbredbåndsaftale, som i november 2015 blev indgået, har vi valgt, at sende en ekstra status mail ud.

Vi kører i øjeblikket kampagne i Tim. Vi forsætter kampagnen og når vi op på 40% til og med den 21. februar 2017, så vil vi udrulle fiber til Tim.

Se pressemeddelsen fra RAH Fiberbredbånd herunder:

Pressemeddelelse – 18. januar 2017

RAH Fiberbredbånd fortsætter fiberudrulningen i Ringkøbing-Skjern kommune

 

Ringkøbing-Skjern Kommune meddeleler i en pressemeddelelse, at byrådet tirsdag den 17. januar besluttede at ophæve den fiberbredbåndsaftale, som i november 2015 blev indgået om udrulning til borgere, virksomheder og sommerhusområder i hele kommunen.

Hos RAH Fiberbredbånd beklager Jacob Møller, som er bestyrelsesformand i selskabet, at aftalen nu bringes til ophør, for det betyder desværre, at det får konsekvenser for de borgere, som bor i de tyndest befolkede områder i kommunen.

Fiberudrulningen fortsætter De mange kunder, som allerede har bestilt en lynhurtig internetforbindelse, kan tage det roligt. RAH fortsætter med de planer for udrulning af fiberbredbånd i Ringkøbing-Skjern Kommune, som rækker helt ind i 2018 – og det er en udrulning, som ikke er betinget af kommunale støttekroner.

– Vi fortsætter, for behovet for hurtigt bredbånd er helt sikkert til stede. Vi har i løbet af 2016 justeret vores udrulningsplaner og har kun etableret fiberbredbånd i områder, hvor der har været tilstrækkelig tilslutning til, at det kunne foregå på almindelige forretningsmæssige vilkår. Og det kører vi videre med, forsikrer Jacob Møller.

– Så når gravemaskinerne i den seneste uges tid har været væk fra området, så skyldes det altså, at der er frost i jorden.

Mulighed for fremtidigt samarbejde RAH Fiberbredbånd har i hele forløbet fuldt ud levet op til betingelserne i den indgåede aftale, hvilket kommunen også anerkender. Det betyder, at døren på ingen måde er lukket i forbindelse med et fremtidigt samarbejde.

– Vi har store ambitioner for lokalområdet, nemlig at sikre så mange som muligt adgang til en fremtidssikret digital infrastruktur. Det er i vid udstrækning en opgave, som alle lokale interessenter skal løfte i fællesskab, og kommer der en ny henvendelse fra kommunen, så kigger vi på det, for vi er naturligvis interesserede, hvis det giver forretningsmæssig mening, fortæller Jacob Møller.

Et vestjysk tilbageskridt Hos RAH Fiberbredbånd afventer man i øjeblikket den officielle ophævelse af aftalen, og herefter skal der tages stilling til en eventuel økonomisk kompensation for de omkostninger, som selskabet har haft i forbindelse med aftalen. Det er dog ikke det, der fylder mest hos Jacob Møller lige nu.

– Det, der ærgrer os allermest er, at rigtig mange vestjyder nu må indstille sig på at skulle vente endnu længere på en fornuftig fiberforbindelse, slutter bestyrelsesformanden.

Fakta om forløbet I 2014 afsatte Ringkøbing-Skjern Kommune 70 millioner kroner for at sikre kommunens erhvervsliv, husstande og sommerhuse adgang til højhastighedsinternet. EnergiMidt vandt det efterfølgende udbud og etablerede selskabet RAH EnergiMidt (nu RAH Fiberbredbånd) i samarbejde med RAH og Fiber Backbone.

Udrulningen af fiberbredbånd i området påbegyndtes i januar 2016. Nu har kommunens advokater og EU Kommissionen fundet ud af, at det kommunale udbud ikke var i overensstemmelse med EU’s statsstøtteregler og har valgt at ophæve aftalen.

 

For yderligere information Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd

Det stærke fiberhold Bag RAH Fiberbredbånd står RAH Holding A/S, Eniig Fiber A/S og Fiber Backbone A/S. De tre selskaber er gået sammen for at tilbyde fibernet til Vestjylland og derved medvirke til regionens vækst og udvikling.

Det samlede hold bidrager med stort knowhow inden for etablering af fiber, en garanti for høj driftssikkerhed og optimal anvendelse af den allerede eksisterende infrastruktur i området – med en meget stærk lokal forankring.

Med venlig hilsen
Michelle Elgaard

Markedskonsulent
Salg & Marekting

E-mail:MEL@rah-energimidt.dk
https://www.energimidt.dk/signature/hr-vertikal.gif
RAH-EnergiMidt
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 7020 5012
www.rah-energimidt.dk

——————————————————————————————————-

13. januar 2017 1. statusmail
Hej
– og velkommen til den første udgave af statusmail for Tim. Det er formålet, at statusmailen løbende skal give dig information om, hvor mange bestillinger vi mangler i dit område. Målet er, at mindst 40 % af alle husstande i Tim bestiller her i kampagneperioden (dvs. 219 bestillinger). Kampagnen slutter den 21. februar 2017

I onsdags havde vi vores informationsmøde, og sikke en modtagelse vi fik. 130 personer havde taget deres onsdag aften fri for at høre omkring fiber – sikke en sammenhold der blev vist i Tim. Vi mangler nu 195 bestillinger for at nå målet på de 40%.
Husk! Vi oplever, at der, hvor vi lykkes med at nå i mål, er der, hvor der er lokale, der gør en indsats. Så når du ser naboerne på gaden, så husk dem på at møde op til vores besøg med kampagne bussen, så de kan få svar på deres spørgsmål om fibernet. Du kan nemlig snart møde os igen:

Vi kommer allerede til Tim på tirsdag den 17. januar 2017 med vores kampagne bus fra kl. 14:00 – 18:00. Vi holder i på P-pladsen ved Dagli´ Brugsen, Hovedgaden 31, 6980 Tim

Det er NU, du afgør, om vi skal levere fiber til dit område!
Bestiller du internet, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til dit område. Dermed sikrer du, at alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.

Er du i tvivl om noget, så skriv til Mel@rah-energimidt.dk

Der er mange, vi desværre ikke må sende breve til og mange, som tror vores breve blot er reklamer…
Vi må desværre ikke sende breve til en del af husstandene i området. De er på den såkaldte Robinsonliste, hvor de via borgerservice har tilmeldt sig, at de ikke vil modtage adresserede salgsbreve. Så når du ser naboerne på gaden, så husk dem på at møde op til vores næste besøg med kampagne bussen, så de kan få svar på deres spørgsmål om fibernet.

Har du ikke modtaget vores materialer, kan du skrive til Mel@rah-energimidt.dk, og du vil enten blive ringet op eller få tilsendt noget materiale. Du kan også kontakte vores kundeservice på tlf. 70 20 50 12.

UGENS BONUS-INFO:

Vi har samlet 4 gode grunde til at vælge fiber:

1. Fiber kan transportere data stabilt over lange afstande næsten uden tab – dvs. man får den internethastighed, man betaler for.

2. Fiberen er god til de høje hastigheder begge veje – og der ér behov for høje hastigheder – også i fremtiden til f.eks. streaming af TV eller når man tager backup af sine billeder. Det er efterhånden ikke kun PC’en, der bruger af internethastigheden: WebTV, SmartPhones, iPad mm. bruger båndbredde som aldrig før.

3. TV: Man kan se flere forskellige Tv-kanaler i knivskarp digital kvalitet på samme tid på de forskellige TV i huset. Benytter du den medfølgende TV-boks, kan du selv sammensætte din tv-pakke – hvorfor betale for kanaler, du alligevel ikke ser. Og sidste men ikke mindste:

4. Det en stærk fremtidssikring af din bolig.

Rigtig god weekend.

Ønsker du ikke længere at modtage statusmail, så send mig en mail , hvor du skriver ”afmeld statusmail”

Med venlig hilsen
Michelle Elgaard

Markedskonsulent
Salg & Marekting

E-mail:MEL@rah-energimidt.dk
https://www.energimidt.dk/signature/hr-vertikal.gif
RAH-EnergiMidt
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Tlf. +45 7020 5012
www.rah-energimidt.dk
——————————————————————————————————-
11. januar 2017 Informationsmøde i Tim Hallen
informationsmoede