Så blev der spillet golf i stor stil.

Billedresultat for golf

Den 20. maj, arrangerede vi golfturneringen Tim Open, på Holmsland Klit Golfklub’s baner. Vi var 44 spillere, og det var en rigtig god dag. Vi spillede i to rækker, og der var præmier til de 4 højest scorende, i hver række.

I A-rækken vandt Kasper Mortensen med 36 point foran Egon Rindom på 2. pladsen med 34 point, Jimmi Vanghøj på en 3. plads med 33 point og Steen Hansen på 4. pladsen med 33
I B-rækken sluttede Hans Klit Hansen på 1. pladsen med 38 point, Jonas Rindom på 2. pladsen med 37 point, Jens Frederik Jespersen på 3. pladsen med 37 point og
Carsten Pedersen på 4. pladsen med 37 point.
Vindere af holdkonkurrencen blev Jonas Rindom, Jens Frederik Jespersen, Emil Hansen og Jan Olesen foran Nina Skarregaard, Anna Lise Klejnstrup, Carsten Pedersen og Peter Kristensen.
Nærmest flaget på Rød 4 blev Kim Mortensen med 2,45 m, og på Rød 8 blev det Jens Christian Kamp Bjerg med 5,40 m. På Hvid 3, blev vinder af nærmest flaget, Bent Erik Skarregaard med 7,70 m. og Hvid 8, Anna Lise Klejnstrup med 3,99 m.
Fra udvalget bag Tim Open, vil vi gerne sige tak til John Clausen og Pind, for praktisk hjælp og tusind tak til alle sponsorer for præmier.
Tak til: Ringkøbing Landbobank 
             RAH
             VK Beton
             Henrik’s Produkt
             Anette Lauridsen
             Kubik Service
             Dagli’ Brugsen
             Shell – Smedegård
             Pro-Shoppen
             Berendsen 
Tak for opbakningen.