VestRum – OBS deadline 1.2.

Kære foreninger og erhvervsdrivende i Tim

Tim er en del af landsbyklyngen VestRum, der også består af Stadil, Vedersø, Hee, No, Torsted og Hover. VestRum udgiver hvert af et blad, der husstandsomdeles i alle landsbyerne, oplandet hertil samt ved flere turistattraktioner i området. Formålet med bladet er blandt andet at styrke sammenholdet mellem vores landsbyer, men også at vise alt det gode, der sker i vores område.

Jeg synes det kunne være rigtig dejligt, hvis vi i dette blad fik vist alt det gode Tim har at byde på. Jeg vil derfor rigtig gerne opfordre alle erhvervsdrivende og foreninger til at købe reklameplads i bladet, og/eller skrive et lille indlæg til bladet. Jeg tillader mig derfor lige at genopslå nedenstående fra VestRum, og jeg vil gerne opfordre jer alle til at støtte bladet på den ene eller anden måde 🙂 – deadline er rykket til 1. februar.

Med venlig hilsen – Line Sckerl, – en af Tims repræsentanter i VestRum