Hvad har vi gang i?

Fodbold, fikse driblinger og finurlige finesser

Det er torsdag, solen titter frem mellem efterårsskyerne, og der er spænding i luften, for lige om lidt får Tims fodboldafdeling i Tim Gymnastik- og Idrætsforening fornemt besøg. Emiliano Martinez, Christian Rust og Kramoko kommer på besøg – og ja det er rigtigt – det er nogle af FC Midtjyllands spillere, der kommer. De skal træne med fodboldbørn og unge på stadion.

Træningen er i gang, og det går forrygende. Der dribles, skydes, jongleres, svedes og grines – det er fedt. Fodbold er fedt. At få nogle friske input og prøve noget helt andet end det, man er vant til – det skaber gejst til at ville prøve igen og til at ville mere. Alle tager udfordringen op og får en kæmpe oplevelse i rygsækken. Der er nogle, der er kommet for at kigge på – de er nysgerrige på den fede måde, for fodbold kan så meget andet. Det er med til at samle os på tværs af alder, køn, nationaliteter og meget mere – det skaber sammenhold og fællesskab.

Træningen afsluttes med en kamp, hvor Emiliano, Christian og Kramoko også er med. Det er en kæmpe oplevelse – tænk at have været på hold med dem eller have spillet mod dem – det er sejt. Der skrives autografer på trøjer, shorts og fodboldstøvler og takkes af for i dag. Hvor har det været en fed oplevelse, som helt sikkert printer sig ind i bevidstheden på morgendagens stjerner og deres trænerteams. Det var en oplevelse, der kunne realiseres takket være den kæmpe frivillige indsats, der ydes i Tim GIF´s fodboldafdeling i kombination med FCM klubsamarbejdet.