Kom med ud i det blå

Måske har du hørt om det helt nye koncept Wild West Walk ‘n’ Run, hvor Sundhedscenter Vest i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommunes skovfoged Poul Gregersen og naturvejlederne fra Levende Historie – Ringkøbing-Skjern Museum hver uge arrangerer spotture 🏃🏃🚶🚶 i det grønne i Naturens Rige. 🌳🌳🐾🌲🌲🌳🐾

Læs mere på Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside eller på facebook. Turene vil ligeledes blive annonceret her på hjemmesiden.

Denne weekend går turen gennem Snogdal Plantage. Ruten er mærket rigtig godt op med røde flag, som står der fra nu og hele weekenden, hvorefter de fjernes og gøres klar til at afmærke en ny rute den kommende weekend. Turen i Snogdal Plantage er knap 6 km lang, men føles måske længere, fordi det er kuperet terræn. Tag godt fodtøj og en varm hue på. I finder P-pladsen og starten på ruten ved at følge Snogdal Plantage-skiltet ved Holstebrovej, ca. 3,5 km nord for Spjald.

Der er en fotokonkurrence, hvor du kan vinde fine præmier. Det kræver dog, du er på facebook, hvor du kan finde mere information om konkurrencen.
Og hav så en rigtig dejlig tur deruden i Naturens Rige 🙂