Høsten er ved at være i hus

oelandshvede_51631Menighedsrådene i Stadil, Vedersø og Tim har arrangeret høstgudstjeneste og efterfølgende høstfest. Alle er velkomne, men høstfesten kræver tilmelding – OBS den korte frist.

Høstgudstjeneste

De tre menighedsråd har besluttet, at vi igen i år holder fælles høstgudstjeneste for alle tre sogne. Det er Stadil sogn, som er vært for arrangementet denne gang. Høstgudstjenesten finder sted den 18. september kl. 10.30 på åben mark hos Peter og Pernille Kamp, Skelmosevej 17 i Stadil. Vi samarbejder igen i år med FDF, som bygger kirkerummet og pynter op med blomster. Vi håber, at vejret er med os, så vi kan være udendørs. Alternativt går vi ind i et maskinhus. Den første del af gudstjenesten tilrettelægges på en børnevenlig måde, mens den sidste del er lidt mere for voksne. Alt efter vejrforholdene kunne det måske være godt at tage et tæppe med. Der bliver lavet et salmehæfte, som uddeles på stedet.

Høstfrokost

Efter gudstjenesten samles vi til frokost i Stadil forsamlingshus. Alle bedes medbringe en sommer/ høstret, der rækker lidt længere end til eget forbrug. Maden arrangeres på et stort tagselvbord. Man medbringer selv drikkevarer – te og kaffe sørger vi for. Det vil være muligt at sætte maden ind i forsamlingshuset, inden man tager til gudstjeneste. Af hensyn til borddækning vil vi gerne have tilmelding til Anna: 27 52 01 41 eller Jytte: 42 19 37 98 senest fredag den 16. september.

Med venlig hilsen Menighedsrådene